TED-07 Liiketunnistin

TED07-liiketunnistin

POISTUVA MALLI!

 
käyttöjännite 230 vac 50 hz
 

Liikehavaintojen mukaan muuttuvat valoisuustasot ovat ohjelmoitavissa OPEKA2M  ohjelmointilaitteella.

TED-07 ohjaa valaisinlaitteita, joissa on 1–10 V:n ohjaustulo (mm. loisteput­kien elektroniset liitäntälaitteet ja himmentimet). Liikehavaintojen mukaan muuttuvat valoisuustasot ovat säädettävissä ohjelmointilaitteella. Oh­jaimessa on kaksi eri va­laistusvoimakkuuden tasoa, joista ylätaso asete­taan päälle havaittaessa lii­kettä ja alataso, kun liikettä ei ole havaittu ase­tetun ajan kuluessa. Valaistus kytketään kokonaan pois, kun valmiustilassa ollessa ei havaita liikettä asete­tun ajan kuluessa.

Liik­keentunnistuksen herkkyys riittää havaitsemaan pöydän ääressä istuvan ih­misen, jolloin ohjain soveltuu hyvin myös toimistotilojen valaistuksen ohjaa­miseen. Vakiotunnistusalueen lisäksi on saatavana myös pidennetty tunnistusalue, jol­la liiketunnistus toimii jopa 20 metrin etäisyydeltä. 

Ohjain on nopea asentaa mm. ruuvittomien jousiliittimien ansiosta. Myöskään ulkopuolista jännitelähdettä tai paristoja ei tarvitse asentaa, sillä ohjain toimii 230 VAC:n verkkojännitteellä. TED-07 valaisinohjaimen tehdasasetukset on valittu niin, ettei niitä tarvitse muuttaa suurimmassa osassa asennustapauksista. Tarvittaessa asetuksia on kuitenkin mahdollista muuttaa lisävarusteena saatavalla langattomalla ohjelmointilaitteella.

Tekniset tiedot

Asennusmahdollisuudet Uppo- tai pintarasiaan
Moduulina integroitavaksi (-M)
Kotelointi IP21
Käyttöjännite 230 VAC, 50 Hz
Ohjausjännitelähtö 1–10 V (maks. 20 ohjattavaa laitetta)
Ohjattavat kuormat maks. (resistiivistä tai induktiivista) 230 VAC, 400 W
Käyttölämpötila-alue -25 ... +50 °C
Tehonkulutus n. 1 W
Liiketunnistusalue
Vakio
Pidennetty (-H)

360° / 150°
360° / 100°

 

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät käyttöohjeesta:

Käyttöohjeet

Tilauskoodit ja ovh-hinnat (alv 0%)

TED-07 56,45 €  Valaisinohjain 230 VAC 400 W  Ohjauslähtö 1-10 V

Voit lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa numeroon 0400 967 218.

 

Ylös