Yhteistyökumppanit Virossa mahdollistavat SofelTechille lisäresurssit ja joustavan tuotannon Lue artikkeli

LED-VALAISTUS

Sofeltech tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja kokeneen, sekä korkeatasoisen palvelun suunnitteluun ja valmistukseen.

 

Tarjoamme LED-valojen puolivalmisteita, moduuleita LED-valo valmistajien käyttöön, kuten verkkojännite LED-moduulit, sekä erilaisia langattomia ja langallisia ohjaus moduuleja LED-valaisimien hallintaan. Jos tarvitset todellista LED osaajaa, niin saat parhaimman mahdollisen osaamisen käyttöösi meiltä.

Olemme tehneet lukuisia tuotteita, mitkä alkavat muotoilukonseptista ja lopulta osaavan suunnittelun ja valmistuksen kautta ovat päätyneet menestystuotteeksi.

Sofeltech on luonut mallit, missä voimme tarjota jokaisen prosessin osa-alueen. Näitä ovat muotoilu, suunnittelu ja valmistaminen sekä logistiikka. Näin hoidamme tarvittaessa jokaisen vaiheen ja toimitamme tuotteet suoraan tukkuihin tai asiakkaan omaan varastoon.

Suunnittelu

Tekninen osaaminen alkaa jo muotoilusta, jolloin uusi tuote saa muodot. Osaava muotoilutiimi (palkittu) luo kauniit muodot samalla ottaen huomioon LED-valaisimien erityistarpeet, kuten jäähdyttämisen, valokeilan leveydet, reflektoritekniikan vaatimat erityisosaamiset jne.. Aloitamme taiteellisella muotoilulla, joka päätyy 3D mallinnuksiin ja uuden tuotteen visualisointiin. Näitä valokuvan tasoisia kuvia voi jo käyttää esimarkkinoinnissa.

Itse LED-tuotteen suunnittelussa on tärkeää simuloida lämmön johtuminen, suunnitella itse mekaniikka huomioiden valittava teknologia. Matalajännitteinen LED-valaisin LED-ohjaimen kautta vai onko tekniikkana verkkojännite LED. Lisäksi yhtenä tärkeänä elementtinä on LED-valon lämmön johtaminen pois, mitä LED-teknologiassa kutsutaan heat sink nimellä. Näiden tarpeiden simulointiin meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ohjelmistot, mikä vähentää perinteisiä mekaanisia kokeiluja ja testauksia, kun jo etukäteen tiedetään tarkkaan mitä ollaan tekemässä.

Muotoilemme ja suunnittelemme myös kuituprojektoreita erityiskohteisiin, kuten tähtitaivaat, sauna- ja kiuas valaistukset.

Projektoreiden suunnittelussa tulee myös uusia asioita, joita tulee ottaa huomioon, eikä kaikkein vähiten vaativa käyttöympäristö.

Monet uuden tuotteen käyttökohteen ja valovoiman tarpeet määritelläänkin jo muotoiluvaiheessa. LED-valaisimet sisältävät paljon teknologiaa, mikä on näyttää yksinkertaiselta mutta sisältää paljon erilaisia parametreja, mihin tavallisen valaisimen ostajan on vaikea päästä sisään. Kaikessa Netmenin tekemässä suunnittelussa nämä parametrit todennetaan mittauksilla. Tällaisia parametreja ovat mm. värilämpötila, valovoima ja CRI arvo.

Tuotantopalvelut

Valmistamme monien eturivin suomalaisten LED-valaisin valmistajien valoja ja kuituprojektoreita vaativaan käyttöön.

Monet tuotteistamme ovat tänä päivänä Bluetooth ohjattavissa ainakin IOS ja Android käyttöjärjestelmillä mm. matkapuhelimien tai tablettien avulla. Sovelluksia voidaan ladata käyttöjärjestelmien omista latauspaikoista.

Moduuli-tuotteet ja palvelut

Sofeltech on talo, mikä ei itse myy led-valaisimia, vaan valmistaa valaisimia alan tunnetuille taloille, myymällä heille erilaisia moduuleja, puolivalmisteita asiakkaidemme valaisimien ohjaukseen tai hallintaan.

Puolivalmisteella voidaan tarkoittaa mm. BT ohjattavaa moduulia, millä hallitaan esim. 4 kertaa 1-10V ohjausta tai vastaavasti muita ohjauksia.

Valmistamme led-ohjaimia, sekä erityisesti saatavissa olevia verkkojännite led-ohjaimia erilaisten valaistustarpeiden käyttöön.

OTA YHTEYTTÄ