Yhteistyökumppanit Virossa mahdollistavat SofelTechille lisäresurssit ja joustavan tuotannon Lue artikkeli

Moduulituotteet ja palvelut

RGBW-ohjaimet

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet 4-kanavaisia kortteja, sekä jännite-, että Bluetooth-ohjauksella. Sovelluskaupasta löytyvät ohjelmat, sekä Android, että IOS maailmaan.

Led-kortit olemme suunnitelleet asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

LED-ruuvit

Olemme suunnitelleet uudenaikaisen lediruuvin, jonka piirilevyn halkaisija on vain 5mm ja itse ruuvin ulkohalkaisija 6mm. Piirilevy on suunniteltu toimimaan ilman ”heat sink” apua aina 350mA virralle. Lediruuvi on IP68 ja soveltuu sekä ulkokäyttöön, että saunaan.

DMX-ohjaimet

Valikoimastamme löytyy 4, 8 sekä 24 kanavaisia ohjaimia. Ohjaimet antavat ulos joko jännite- tai virtaohjauksen. Kysy yksityiskohtaisia tietoja ja määrittele tarpeet.

Projektorit

Olemme suunnitelleet asiakkaillemme uusia projektorimalleja, kuten valkoista valoa tuottavat versiot. RGBW-mallit mahdollistavat myös mielikuvituksellisia efektejä (tuli, revontulet, tähtikuviot).

Jos olet kiinnostunut osaavasta suunnittelusta projektoreihin, niin kysy lisää!

Mekaniikkaratkaisut

Mekaniikka muodostaa usein suuren osan tuotteen hinnasta. Mekaniikan valmistuksessa työn kustannus on merkittävä, joten valmistusmenetelmillä ja työn hinnalla on suuri merkitys. Olemme tehneet paljon erilaisia ratkaisuja mekaniikan saralla. Suunnitelleet profiileja, ”heat sink” -rakenteita, koteloja, reflektoreja jne. Jos tarvitset kustannustehokasta apua, niin kysy lisää.

Johdinsarjat

Sofeltech suunnittelee erityisesti ledimaailmaan sopivia johdinsarjoja. Kun kaivataan pieniä liittimiä (1,2 – 3 pitch), niin osaamisemme kautta tunnemme led-maailman sopivat liittimet.

Sovellukset

Sofeltech on valmis tuottamaan erilaisia sovelluksia Android ja iOS käyttöympäristöön, mitkä ovat mm. mobiililaitteilla käytettävissä. Tarvittaessa tuotamme sovelluksia myös iOS ”Koti ”apps’in alle, jolloin ”Koti” sovellus löytää laitteen.

Testaaminen ja hyväksynnät

Sofeltech tekee pyydettäessä tuotteille CE vaatimusten mukaiset testit edullisesti akreditoidussa mittauslaboratoriossa. Kaikki EMC -mittaukset, sekä lopputuotteille valospektrit ja valoteho mittaukset.

Pakkaukset, käyttöohjeet ja logistiikka

Pakkaamme, välivarastoimme ja toimittamme tuotteet asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Teetätämme käyttöohjeet, tarrat ja pakkaukset asiakkaan puolesta. Tarjoamme joustavan toimintamallin asiakkaan haluamalla tavalla.

OTA YHTEYTTÄ