Yhteistyökumppanit Virossa mahdollistavat SofelTechille lisäresurssit ja joustavan tuotannon Lue artikkeli

VALMISTUS

Sofeltech tarjoaa suomalaiselle teollisuudelle kokonaisvaltaista palvelua tuotteen suunnittelusta aina tuotteen valmistamiseen ja lopputestaukseen kustannustehokkaasti.

Mekaniikka

Mekaniikka muodostaa usein suuren osan tuotteen hinnasta. Mekaniikan valmistuksessa työn kustannus on merkittävä, joten valmistusmenetelmillä ja työn hinnalla on suuri merkitys.

Kaapelistot ja johdinsarjat

Yksinkertaisista sovelluksista vaativiin suurtaajuustekniikan tarpeisiin. Piensarjoista aina massasarjoihin. Pitkäaikaisella kokemuksella laadukkaat tuotteet oikea aikaisesti.

Piirilevyladonta

Sofeltech tarjoaa piirilevyjen ladontaa ja kokoonpanoa. Toimittamamme tuotteet toteutetaan huolellisen suunnittelun ja prosessin avulla. Ladontatyön toteutamme nykyaikaisilla koneilla ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen.

Kokoonpano ja logistiikka

⇒ osakomponenteista kokonaisuudeksi

Teemme kokoonpanoa elektronisille tuotteille, sähkömekaniikalle, pneumatiikalle ja puhtaasti mekaanisille tuotteille. Pakkaamme, välivarastoimme ja toimittamme tuotteet asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Teetätämme käyttöohjeet, tarrat ja pakkaukset asiakkaan puolesta. Tarjoamme joustavan toimintamallin asiakkaan haluamalla tavalla.

Testaustuotteet

⇒ Fixturet ja adapterit

Sofeltech tarjoaa laadukkaat tuotteet käsittäen adapterit, jigit ja fixturet. Teemme myös piikkipetikenttiä, mekaanisia, pneumaattisia ja alipaineella toimivia. Testausohjelmistot ovat osana kokonaisuutta.

OTA YHTEYTTÄ