Netmens Solutions Oy on nyt osa Sofeltech Oy:ta. Lue tiedote

Liiketunnistimet

Suunnittelemme ja valmistamme liiketunnistimia, hämäräkytkimiä ja himmentimiä valaistuksen ohjaukseen ja valvontajärjestelmien käyttöön. Teemme myös projektiluontoisesti erikoissarjoja fotoniikan komponenteista tutkimus- ja teollisuuskäyttöön. Olemme toteuttaneet myös kiinteistöihin erilaisia räätälöityjä ohjausratkaisuja valaistukseen ja siihen liitettävine ominaisuuksineen kuten ilmastointi ja lämmitys kun ohjaus halutaan läsnäoloperusteiseksi.

TED-06 Liiketunnistin

Elektronisille liitäntälaitteille, joissa on ohjaustulo 1-10 V. Täysi valaistus kytkeytyy viimeisen liikehavainnon jälkeen minuutiksi päälle.

TED-09 Liiketunnistinmoduuli

TED-09 on erittäin pienikokoinen valaisimeen tai laitteeseen asennettava liiketunnistin, joka on suunniteltu erityisesti LED-valaisimia varten.

TED-05 Liiketunnistin

Toimii liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden yhdistelmänä sekä sisällä että ulkona.

POK-02 Liiketunnistin

Liiketunnistin kaksijohdinohjaukseen ilman nollajohdinta. Soveltuu saneerauskohteisiin, sillä johdotusta ei tarvitse muuttaa.

POK-01 liiketunnistin

Korvaa painokytkimet. Helppo asentaa myös vanhoihin kohteisiin, sillä johdotusta ei tarvitse muuttaa.  Laitteen asetuksia on mahdollista muuttaa lisävarusteena saatavalla langatto­malla ohjelmointilaitteella.

OTA YHTEYTTÄ