Yhteistyökumppanit Virossa mahdollistavat SofelTechille lisäresurssit ja joustavan tuotannon Lue artikkeli

ALIHANKINTA

Sofeltech tarjoaa suomalaiselle teollisuudelle kokonaisvaltaista kustannustehokasta palvelua tuotteen suunnittelusta aina tuotteen valmistamiseen ja lopputestaukseen. 

Previous slide
Next slide

Sofeltech tarjoaa suomalaiselle teollisuudelle kokonaisvaltaista palvelua tuotteen suunnittelusta aina tuotteen valmistamiseen ja lopputestaukseen kustannustehokkaasti. Sofeltech ottaa kokonaisvaltaisen vastuun asiakkaan kanssa sovitusta projektista ja vapauttaa asiakkaan omiin ydintoimintoihin. Kokonaisvaltainen projektinhallinta korostuu erityisesti silloin, kun projekti käsittää useita erilaisia osioita. Tuote voi olla asiakkaan tilaama tai lähtöisin omasta ideastamme.

Sofeltech omat tuotteistukset ovat innovatiivisia ratkaisuja. Verkostomme avulla voimme luoda täydellisen tuotteen käyttöohjeineen ja pakkauksineen. Laaja tarjonta saadaan aikaiseksi hyödyntämällä useiden virolaisten partner -yritystemme osaamista ja palveluja. Verkostoituminen on entistä tärkeämpää suomalaisille yrityksille menestyäksemme kansainvälisillä markkinoilla.

Palvelukonseptimme sisältää teollisen muotoilun, tuotteen suunnittelun (mekaniikka ja elektroniikka), ohjelmistokehityksen ja logistiset palvelut. Näin saavutamme tuotteen tai palvelun ketjun kokonaispalvelun muodossa.

Palvelun tuottamisen mestareina kannamme vastuun kokonaisuuden hallinnasta, jolloin asiakas säästää oleellisesti aikaa ja rahaa ja voi keskittyä omiin ydintoimintoihinsa.

Sofeltech mukana prosessin eri vaiheissa

Tuoteidea

Suunnittelu-
vaihe

valmistus

Kokoonpano
ja testaus

Logistiikka

OTA YHTEYTTÄ