TUOTTEET

Suunnittelemme ja valmistamme liiketunnistimia, hämäräkytkimiä ja himmentimiä valaistuksen ohjaukseen ja valvontajärjestelmien käyttöön. Elektroniikan lisäksi teemme projektiluontoisesti erikoissarjoja valaistusteknologian, fotoniikan ja optoelektroniikan tutkimus- ja teollisuuskäyttöön. Olemme toteuttaneet kiinteistöjen valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin räätälöityjä, läsnäoloon perustuvia ohjausratkaisuja.

Meiltä saat myös digitaaliset alustat PIR-tekniikalle, mikä laajentaa käyttötarkoituksen lähes rajattomaksi sovelluksissa, joissa läsnäoloa ja liikettä käytetään ohjauksen perusteena. Valaistuksen ohjauksen sovellukset ovat saatavana myös laitteisiin tai valaisimiin integroitavina komponentteina.

Selaa kaikkia tuotteita

Asennustapa

Valitse

Käyttöjännite

Valitse

Anturin tyyppi

Valitse

Suojaluokitus

Valitse

Kuorma (max. kytkentäteho)

Valitse

Potentiaalivapaa lähtö

Valitse

TED-05AR Liiketunnistin

TED-05AR on 230VAC:n verkkojännitteellä toimiva kipinävapaa liiketunnistimen ja hämäräkytkimen yhdistelmä.

OPEKA-M Kaukosäädin

OPEKA-M on langaton ohjelmointilaite, jolla pystyy helposti muuttamaan TED- ja POK-tuoteperheen asetuksia.

ISO-02

Isolaattori ISO-02 erottaa galvaanisesti eri jännitteillä toimivat piirit toisistaan.

TED-02 Hämäräkytkin

TED-02 on kotimainen, varmatoiminen hämäräkytkin, jossa kipinöinnin aiheuttama kärkien vaurioituminen on eliminoitu avainkomponenttien kaksoiskytkennällä.

WSU-6 pulssianturi

WAPCO PULSE+ langaton pulssilaskuri huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen siirtää mittaustiedon langattomasti muualla kiinteistössä sijaitsevaan WMU-4 Master-tiedonsiirtoyksikköön.

WSU-2 Huoneanturi

WSU-2 huoneanturi mittaa lämpötilan ja suhteellisen kosteuden huonetilasta. Sen tuottama tieto siirtyy langattomasti muualla kiinteistössä sijaitsevaan WMU-4 Master-tiedonsiirtoyksikköön.

WMU-4 tiedonsiirtoyksikkö

Langaton vastaanotin, joka kerää mittaustiedot ja siirtää ne Modbus-väylään.

WAPCO TWIL Hämäräkytkin

WAPCO TWIL hämäräkytkin lähettää langattomasti sytytys- ja sammutustiedon vallitsevan valoisuuden mukaan muualla kiinteistössä sijaitsevalle WCU-1 kytkentäyksikölle.

TED-24R Liiketunnistin

TED-24R on 24 V versio TED-05:stä ja on suunniteltu erilaisten tilojen valaistuksen ohjaamiseen sekä sisällä että ulkona.

TED-24P Liiketunnistin

TED-24P on 12-24 V versio TED-05:stä ja on suunniteltu erilaisten tilojen valaistuksen ohjaamiseen sekä sisällä että ulkona. Voidaan käyttää liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden kaikkien yhdistelmänä.

TED-12R Liiketunnistin

Voidaan käyttää liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai niiden kaikkien yhdistelmänä.

TED-07-MASTER

TED-07 ohjaa valaisinlaitteita, joissa on 1–10 V:n ohjaustulo (mm. loisteput­kien elektroniset liitäntälaitteet ja himmentimet).

TED-05P-5V Liiketunnistin

5V käyttöjännitteellä toimiva liiketunnistin on suunniteltu erityisesti erilaisten logiikoiden ohjaamiseen.

TED-05-PS Liiketunnistin

TED-05PS on suunniteltu TED-7-MASTERin tunnistusalueen laajentamiseen ja lisätunnistimeksi sisällä ja ulkona.

LMT-01 Kosketusvapaa kytkin

LMT-01 / -24 on lyhyen matkan tunnistin, johon ei tarvitse koskea laisinkaan. Sen tunnistusmatka on noin 10 senttiä.

SAPIR SQ-Liiketunnistin

Liikkeentunnistuksen lisäksi laite voi erillisellä ulostulolla antaa hälytyksen tietyn lämpötilan ylityksestä tai poikkeavasta lämpötilan muutosnopeudesta.

TED-kulma

Kallistava apukansi kääntää liiketunnistinta 22,5°, ja laajentaa tai pidentää tunnistimen tunnistusaluetta huomattavan paljon.

DIM-himmennin

Soveltuu resitiivisten, induktiivisten ja kapasitiivisten valaistuskuormien sekä ledien ohjaukseen.

TED-01 Hämäräkytkin

TED-01 on ohjelmoitava hämäräkytkin, joka on suunniteltu erilaisten tilojen valaistuksen ohjaamiseen sekä sisällä että ulkona.

TED-08 Vakiovalo

Edistynyt vakiovalo-ohjain 1-10 V:n ohjauksella varustetuille elektronisille liitäntälaitteille.

TED-06 Liiketunnistin

Elektronisille liitäntälaitteille, joissa on ohjaustulo 1-10 V. Täysi valaistus kytkeytyy viimeisen liikehavainnon jälkeen minuutiksi päälle.

TED-09 Liiketunnistinmoduuli

TED-09 on erittäin pienikokoinen valaisimeen tai laitteeseen asennettava liiketunnistin, joka on suunniteltu erityisesti LED-valaisimia varten.

TED-05 Liiketunnistin

Toimii liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden yhdistelmänä sekä sisällä että ulkona.

POK-02 Liiketunnistin

Liiketunnistin kaksijohdinohjaukseen ilman nollajohdinta. Soveltuu saneerauskohteisiin, sillä johdotusta ei tarvitse muuttaa.

POK-01 liiketunnistin

Korvaa painokytkimet. Helppo asentaa myös vanhoihin kohteisiin, sillä johdotusta ei tarvitse muuttaa.  Laitteen asetuksia on mahdollista muuttaa lisävarusteena saatavalla langatto­malla ohjelmointilaitteella.

Tilaa uutiskirje

* pakollinen

OTA YHTEYTTÄ