Olemme mukana Alihankinta 2022-messuilla! Lue tiedote

SOFELTECH OY

Elektroniikan suunnittelua ja sopimusvalmistusta vuodesta 1989

Sofeltech Oy on kotkalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1989 nimellä Finsotek Ky. Alusta asti olemme toimineet elektroniikan sopimusvalmistajana, pitkään pääasiakkaanamme oli Produal Oy ja heidän piirilevyjen valmistuksensa. Sofeltech Oy:n toimiala oli alusta asti valaistuksen ohjaukseen käytettävien tuotteiden suunnittelu ja valmistus. Yhtiöiden toiminta sulautettiin Sofeltech Oy:ksi vuonna 2015.

Tällä hetkellä Sofeltech Oy on täyden palvelun elektroniikkatalo, joka työllistää 20 elektroniikan ammattilaista. Toimintamme perustana on edelleen elektroniikan kokoonpano ja testaus. Näiden lisäksi meiltä saa kaikki elektroniikan, fotoniikan ja erikoissovellusten suunnittelu- ja ohjelmistopalvelut.

Valaistuksen ohjaustuotteiden lisäksi omaksi alueeksemme on asiakasprojektien myötä kasvanut vahvasti myös anturiteknologia ja siihen liittyvä langaton tiedonsiirto. Kiinteistöalan lisäksi järjestelmämme on osoittautunut soveltuvan hyvin myös teollisuuden käyttöön varsinkin tilanteissa, joissa kaapelointi ja käyttöjännitteen järjestäminen antureille ja siihen liittyville tietoliikenneyksiköille olisi erityisen hankalaa.

Elektroniikan ladontalinjan lisäksi teemme paljon käsityötä tuotannossamme, ja voimme tarjota vaativiin elektroniikan sovelluksiin kestävää ja laadukasta kotimaista osaamista. Myös protosarjojen kustannustehokas suunnittelu ja valmistus on varminta osaamisaluettamme. Kokenut suunnitteluosastomme ei pelkää haasteita, joten jos sinulla on idea, me teemme siitä tuotteen.

Tuotteillamme on Avainlippu-tunnus.