Netmens Solutions Oy on nyt osa Sofeltech Oy:ta. Lue tiedote

SOFELTECH OY

Elektroniikan suunnittelua ja sopimusvalmistusta vuodesta 1989

Sofeltech Oy on kotkalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1989 nimellä Finsotek Ky. Alusta asti olemme toimineet elektroniikan sopimusvalmistajana, pitkään pääasiakkaanamme oli Produal Oy ja heidän piirilevyjen valmistuksensa. Sofeltech Oy perustettiin vuonna 2007 ja toimiala on ollut alusta asti valaistuksen ohjaukseen käytettävien tuotteiden suunnittelu ja valmistus. Yhtiöiden toiminta sulautettiin Sofeltech Oy:ksi vuonna 2015. Vuonna 2022 tytäryhtiömme Netmens Solutions Oy sulautettiin yritykseemme. Sen myötä saimme vankkaa LED-teknologian ja -ohjauksen osaamista sekä kattavan partneriverkon, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota entistä laajempia projekteja asiakkaillemme.

Tällä hetkellä Sofeltech Oy on täyden palvelun elektroniikkatalo, joka työllistää 20 elektroniikan ammattilaista. Toimintamme perustana on edelleen elektroniikan kokoonpano ja testaus. Meiltä saa kaikki elektroniikan, mekaniikan, fotoniikan ja erikoissovellusten suunnittelu- ja ohjelmistopalvelut.

Elektroniikan ladontalinjan lisäksi teemme paljon käsityötä tuotannossamme, ja voimme tarjota vaativiin elektroniikan sovelluksiin kestävää ja laadukasta kotimaista osaamista. Myös protosarjojen kustannustehokas suunnittelu ja valmistus on varminta osaamisaluettamme unohtamatta johtosarjojen ja ohjauspaneelien suunnittelua ja tuotantoa vaikeisiinkin olosuhteisiin.

Valaistuksen ohjaustuotteiden ohella omaksi alueeksemme on muotoutunut anturiteknologia ja siihen liittyvä langaton tiedonsiirto. Kiinteistöalan lisäksi järjestelmämme on osoittautunut soveltuvan hyvin myös teollisuuden käyttöön varsinkin tilanteissa, joissa kaapelointi ja käyttöjännitteen järjestäminen antureille ja siihen liittyville tietoliikenneyksiköille olisi erityisen hankalaa.

Tuotteillamme on Avainlippu-tunnus.