Netmens Solutions Oy on nyt osa Sofeltech Oy:ta. Lue tiedote

Monta LED-ohjauksen ongelmaa korjaava liiketunnistin vihdoin markkinoilla

LED-valaisimien ja valaisinryhmien ohjauksessa esiintyy usein ongelmia LED-valaisimille määriteltyjen maksimi- ja minimikuormien takia. LED-valaisimet ovat luonnostaan energiatehokkaita ja niiden ottama kulutusteho on pieni verrattuna vanhoihin valonlähteisiin. Sen seurauksen voidaan joutua kuormaa lisäämään keinotekoisesti ylimääräisellä vastuksella, tai jopa lisäämällä valaisinketjuun vanhanaikainen lamppu. Sekä himmentimissä että säätävissä liiketunnistimissa vilkkuminen ja jopa täysi toimimattomuus ledikuormien kanssa on ihan liian yleistä. 

LED-valaisimien ohjaimien ongelmana on usein myös kärkien palaminen kipinöinnin vuoksi, mikä lyhentää merkittävästi tuotteiden elinikää.  

Nämä ongelmat huomioiden tuotekehityksemme rakensi TED-05-tunnistinperheen uusimman tulokkaan TED-05AR:n, ja saimme vihdoin markkinoille liiketunnistimen, joka on täysin optimoitu LED-valaisimien ohjaukseen. TED-05AR on kipinöimätön ja näin ollen pitkäikäinen, ja sen taakse voi kytkeä jopa 2800 W valaisinkuorman. Tämä tehomäärä mahdollistaa jo kokonaisten hallien ohjaamisen yhdellä tai useammalla liiketunnistimella. 

TED-05AR soveltuu hyvin suurien hallien valaistuksen ohjaamiseen.

Entiseen tapaan TED-05AR:ssa on hämäräkytkin sisäänrakennettuna, ja herkimmillään se toimii läsnäolotunnistimena. Valaistusparametreja voit muuttaa itse erillisellä OPEKA-M kaukosäätimellä.

Kysy lisää myynnistämme: myynti@sofeltech.com tai 040-1961 668